Winkelmandje tonen (0 Artikel) Verlanglijstje tonenNaar de kassa

Zorgt Lithium in leidingwater een langer leven

Effecten van leidingwater dat Lithium bevat

Enkele mogelijke effecten van leidingwater dat wat Lithium bevat :
Vermindering van suïcidecijfers: Onderzoek toont aan dat gebieden met een hoger lithiumgehalte in het drinkwater een lager aantal suïcides hebben.
Neuroprotectieve effecten: Lithium zou de gezondheid, groei en weerstand van neuronen kunnen verbeteren en zo stress-geïnduceerde schade verminderen.
Beschermend effect tegen dementie en Alzheimer: Sommige studies suggereren een verband tussen lithium in drinkwater en een lager risico op deze aandoeningen.
Vermindering van criminaliteit: Sommige studies suggereren een verband tussen lager lithiumgehalte in drinkwater en hogere criminaliteitscijfers. De mechanismen achter dit effect zijn nog onduidelijk, maar mogelijk hangt het samen met de stemmingsstabiliserende en anti-agressieve eigenschappen van lithium.
Versterking van het immuunsysteem: Er is bewijs dat lithium de werking van het immuunsysteem kan verbeteren en zo het lichaam beter kan wapenen tegen infecties.
Behandeling van migraine: Lithium zou mogelijk effectief kunnen zijn in de preventie van migraine-aanvallen.
Vertraging van het verouderingsproces: Sommige dierproeven suggereren dat lithium de levensduur van organismen kan verlengen. Dit effect zou mogelijk te maken hebben met de neuroprotectieve en ontstekingsremmende eigenschappen van lithium.

Lithium verlengt de levensduur in twee studies

In deze video bekijken we een recent onderzoek waarin gegevens van de Britse Biobank werden geanalyseerd om te zien of patiënten die lithium als antipsychoticum gebruikten een verlengde levensduur zagen van degenen die een ander type medicatie gebruikten, en zij ontdekten dat dit het geval was.

Lithium Extends Human Lifespan In Two Studies

Translate This Website

Wellness Webshop

Bezoekers

Lithium

+ Microdosing
+ Lithium Orotaat
+ LithiumOrotate
+ Lithium Citraat
+ Lithium in 7UP

Bedanking Bedanking na bestelling Dank voor je inzending of bestelling Verkoopsvoorwaarden Brainfit Privacy Brainfit bv

LithiumOrotaat - Lithium Microdosing - Lithium depressie - Lithium in leidingwater - Ltihuma Alzheimer - Lithium in 7UP